Aktuelt

Februar AKS

Det er en egen aktivitetsplan for vinterferien, uke 8, f.o.m. mandag 19. februar t.o.m. fredag 23. februar (se Aktuelle linker). Aktivitetsskolen holder da åpent fra kl. 07.30 – 16.45. Påmeldingsfristen var fredag 2. februar.

Skoleåret 2017/2018 er det gratis kjernetid for elever både på 1. trinn og 2. trinn

Barnet ditt kan være i AKS hver dag etter skoletid, 12 timer i uken og 2 dager i skolens ferier. Du kan også få heldagsplass til redusert pris. En heldagsplass vil koste fra kr. 223,- til kr. 947,-avhengig av inntekt. Da kan barnet ditt være i AKS før og etter skoletid og alle dager i skolens ferier. AKS er stengt i hele juli måned. 

 

Lutvann Aktivitetsskole
Lutvann AKS har per september 2017, 145 barn som fordeler seg på fem baser, inkludert spesialbasen vår. 

Barna må ha med seg matpakke til AKS mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, fredag serverer vi et lett varmt ettermiddagsmåltid. Til matpakken serverer vi melk og frukt.  

Husk å sjekke barnas garderobeplass: Ta med skittent/vått tøy hjem. Sørg for at barna til enhver tid har skiftetøy fra innerst til ytterst og at de har klær for all slags vær. Fint hvis barna kan ha innesko/tøfler så de ikke blir våte og kalde på føttene, da holder de seg friske :)

 

Økt deltakelse og styrket språkkompetanse
AKS er en alternativ læringsarena som skal styrke barnas faglige og sosiale utvikling gjennom lek og læring. AKS skal gi et helhetlig tilbud i samarbeid med skolen. Målet med gratis AKS-tilbud for skolestartere er: 

  • Å styrke elevenes språkferdigheter
  • Å øke deltakelsen i AKS
  • Å heve kvaliteten i AKS og sikre et likeverdig tilbud

 

Les mer om gratis kjernetid og hvordan du søker plass.

https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/aktivitetsskolen/gratis-kjernetid-i-aktivitetsskolen/ 

Ta kontakt med skolen hvis du ønsker mer informasjon eller hjelp til å melde på eleven.