Mars

Furuset Allidrett avsluttet aktivitetene før vinterferien, men alle med medlemskort kan stå på skøyter i ishallen i helgene.

Alle elever på 1. trinn har fått informasjon og påmelding til kurs i JUDO.

Aktivitetsskolen (AKS) er en alternativ læringsarena før og etter skoletid. AKS skal i samarbeid med skolen styrke barnas faglige og sosiale utvikling.

Sammen med skolen skal vi videreutvikle barnas norskspråklige ferdigheter, grunnleggende ferdigheter og sosiale kompetanse gjennom læringsstøttende aktiviteter.

Aktivitetsskolen Lutvann
Lutvann Aktivitetsskole har i skoleåret 2016/2017 120 barn. 1. trinn har lokaler i C-bygget, mens 2., 3., og 4. trinn holder til i D-bygget.

Gratis Aktivitetsskole for elever i 1. klasse skoleåret 2016/2017.
Barnet ditt kan være på AKS hver dag etter skoletid, 12 timer i uken og 2 dager i skolens ferier.

Vi er utrolig glade for at vi i løpet av august måned har kunnet ønske alle våre 1. trinns elever velkommen i AKS.