januar

Vi håper alle små og store har hatt en fin juleferie og er klare for å ta fatt på et nytt år.

Men det ser ut til at vinteren lar vente på seg.

VI ØNSKER OSS SNØ :)

Vi minner om varme klær og støvler, skiftetøy fra innerst til ytterst og INNESKO!

Se nytt program for 4. klasse klubben våren 2017.

Vi har den siste tiden hatt mye sykdom hos oss, og gjør oppmerksom på at vi til tider kan ha flere vikarer som går igjen hos oss, blant annet Soubia (stort sett på Eventyrskogen)  og Ganimete (stort sett på Regnbuen).

Aktivitetsskolen (AKS) er en alternativ læringsarena før og etter skoletid. AKS skal i samarbeid med skolen styrke barnas faglige og sosiale utvikling.

Sammen med skolen skal vi videreutvikle barnas norskspråklige ferdigheter, grunnleggende ferdigheter og sosiale kompetanse gjennom læringsstøttende aktiviteter.

Aktivitetsskolen Lutvann
Lutvann Aktivitetsskole har i skoleåret 2016/2017 120 barn. 1. trinn har lokaler i C-bygget, mens 2., 3., og 4. trinn holder til i D-bygget.

Gratis Aktivitetsskole for elever i 1. klasse skoleåret 2016/2017.
Barnet ditt kan være på AKS hver dag etter skoletid, 12 timer i uken og 2 dager i skolens ferier.

Vi er utrolig glade for at vi i løpet av august måned har kunnet ønske alle våre 1. trinns elever velkommen i AKS.