Aktuelt

April

Nå er det merkbart lysere om morgenen og ettermiddagen, og jeg tror nok at de aller fleste, både barn og voksne, gleder seg over at våren kommer krypende og at sommeren ikke er så langt unna. 

Aktivitetsskolene i bydel Alna og Stovner har så vidt begynt å planlegge Sommerklubben i AKS. Den starter etter at undervisningen avsluttes torsdag 21. juni. Vi vil i løpet av mai måned sende ut påmelding og oversikt over aktiviteter. Sommerklubben i AKS varer fra fredag 22. juni til og med fredag 29. juni og fra og med 1. august til og med fredag 17. august. I denne tiden har vi heldagsåpent fra kl. 07.30 til 16.45. 

Aktivitetsskolen har stengt i hele juli måned. 

1.trinns elever som starter høsten 2018, vil få tilsendt informasjon om Sommerklubben og påmelding i posten. 

Informasjon om gratis deltakelse i Aktivitetsskolen for 1. – 3. trinn skoleåret 2018/2019, se link.

 

Skoleåret 2017/2018 er det gratis kjernetid for elever både på 1. trinn og 2. trinn

Barnet ditt kan være i AKS hver dag etter skoletid, 12 timer i uken og 2 dager i skolens ferier. Du kan også få heldagsplass til redusert pris. En heldagsplass vil koste fra kr. 223,- til kr. 947,-avhengig av inntekt. Da kan barnet ditt være i AKS før og etter skoletid og alle dager i skolens ferier. AKS er stengt i hele juli måned.  

Lutvann Aktivitetsskole
Lutvann AKS har per september 2017, 145 barn som fordeler seg på fem baser, inkludert spesialbasen vår. 

Barna må ha med seg matpakke til AKS mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, fredag serverer vi et lett varmt ettermiddagsmåltid. Til matpakken serverer vi melk og frukt.  

Husk å sjekke barnas garderobeplass: Ta med skittent/vått tøy hjem. Sørg for at barna til enhver tid har skiftetøy fra innerst til ytterst og at de har klær for all slags vær. Fint hvis barna kan ha innesko/tøfler så de ikke blir våte og kalde på føttene, da holder de seg friske :)