Aktuelt

Juni AKS

Torsdag 21. juni er siste skoledag, da slutter elevene kl. 11.00, samtidig som AKS åpner dørene. F.o.m. fredag 22. juni starter vi opp med Sommerklubben. AKS har da heldagsåpent fra kl. 07.30 - 16.45 alle hverdager, til og med fredag 29. juni. 

Aktivitetsplanen for Sommerklubben i juni: Se link

AKS er stengt i hele juli måned. 

Vi åpner igjen onsdag 1. august og har heldagsåpent fra kl. 07.30 – 16.45 helt fram til skolen starter opp igjen, mandag 20. august. Påmelding og aktivitetsplan for Sommerklubben i august vil dere motta i løpet av juni måned. 

 

Informasjon om gratis deltakelse i Aktivitetsskolen for 1. – 3. trinn skoleåret 2018/2019, se link.

 

Skoleåret 2017/2018 er det gratis kjernetid for elever både på 1. trinn og 2. trinn

Barnet ditt kan være i AKS hver dag etter skoletid, 12 timer i uken og 2 dager i skolens ferier. Du kan også få heldagsplass til redusert pris. En heldagsplass vil koste fra kr. 223,- til kr. 947,-avhengig av inntekt. Da kan barnet ditt være i AKS før og etter skoletid og alle dager i skolens ferier. AKS er stengt i hele juli måned.  

Lutvann Aktivitetsskole
Lutvann AKS har per september 2017, 145 barn som fordeler seg på fem baser, inkludert spesialbasen vår. 

Barna må ha med seg matpakke til AKS mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, fredag serverer vi et lett varmt ettermiddagsmåltid. Til matpakken serverer vi melk og frukt.  

Husk å sjekke barnas garderobeplass: Ta med skittent/vått tøy hjem. Sørg for at barna til enhver tid har skiftetøy fra innerst til ytterst og at de har klær for all slags vær. Fint hvis barna kan ha innesko/tøfler så de ikke blir våte og kalde på føttene, da holder de seg friske :)